Aktivni odmor

Obiteljski hotel Sv. Mihovil - Trilj

Budi Avanturist....

Hotel Sv. Mihovil Vas poziva da provedete aktivan sportsko-rekreativan odmor na najljepšoj dalmatinskoj rijeci, udahnete svježi zrak nedirnute prirode, opustite mozak i aktivirate tijelo.

Avanturist Club DMC je putnička agencija hotela Sv. Mihovila u Trilju na Cetini. Već više godina nudi velik izbor aktivnog odmora i pustolovnih programa.
Samo 30 kilometara od Splita i Makarske rivijere, u oazi zelenila prostire se Cetinska krajina. Cetina, jedna od najljepših i najčišćih hrvatskih rijeka cijelim svojim tokom pruža vrelo života, a u njenom okrilju cetinjani žive za svoju rijeku. Posjetite i upoznajte kraj Alkara, Čudotvorne Gospe sinjske, stare mlinice, ljude i običaje.


Posjetite nas i osjetite duh nezaboravnih pustolovina - rafting, jahanje, kanjoning, kanu safari, mountain-biking, kajak, ribolov, trekking i planinarenje, oduševit će vas i vaše prijatelje.
 

Budi drugačiji, prirodni, svoji...  Budi avanturist!
Iskusi čarobnu avanturu na Cetini!!!

Raspolažemo sa vlastitom:  opremom i čamcima za rafting, kanu safari, kanjoning, konjušnicom sa 20 konja, 40 brdskih bicikla i 2 kombi busa za za transfere. Te sa vlastitim vodićima i instruktorima sa znanjem engleskog, njemačkog i francuskog jezika.

Specijalisti smo za: avanturist multispot pakete aražmane , biking paket aranžmane i jednodnevne adventure izlete.

Partneri smo godinama nekoliko Europskih vodećih adventure agencija.

Pustolovni programi

© 2007, Hotel Sv. Mihovil, Trilj

developed by TolTeam