AVANTURISTIČKI VIKEND MULTIAKTIV petak- nedjelja

Obiteljski hotel Sv. Mihovil - Trilj

Provedite aktivan sportsko rekreativan odmor na najljepšoj dalmatinskoj rijeci. Udahnite svježi zrak nedirnute prirode. Opustite mozak i aktivirajte tijelo.

 Avanturist vikend ...( petak - nedjelja )  ili po vašem izboru 


1.  Petak - Dolazak / HIKING
Dlazak u hotel Sv.Mihovil, smještaj u dvokrevetnim sobama. Uz osvježenje na terasi hotela vodić će vas uposnati sa planom aktivnosti. Ovisno o dolasku u popodnevnim satima organizirano je "Hiking tura " Triljska zelena brda" 2 sata sa posjetom Antičkom arheološkom nalazištu Tilurij i konjušnici Galop. 

2. Subota - RAFTING - Čikotina Lađa
Nakon doručka Transfer do mjesta Penšići u južnom toku rijeke Cetine. Start na rafting stazi u 10.00 sati.  Oprema i vodič osigurani. Uz božanske klifove i kanjon koji moćno okružuje brzace rijeke koja se bliži moru doživjet ćete nezaborvano iskustvo i definitivno se zaljubiti u ovu prekrasnu rijeku. Jednom riječju pustolovina. Uz iskusne skipere u gumenjacima za 5-8 osoba, 3-4 sata napornog i uzbudljivog raftinga završit će odmorom sa toplim obrokom u prirodi. Težina staze 2-5 stupnjeva. Nakon raftinga odlazak autobusom ili autom do  sela Čaporice. Kratko osvježenje (čaša domaćeg vina, kruh ispod peke, panceta i domaći sir) i upoznavanje s proizvodnjom dalamtinskog meda. Odlazak u Hotel. Večera uz zabavni program. Noćenje u Hotelu.

3. Nedjelja - BICIKLISTIČKA TURA " 3 izvora " 

Nakon doručka u 9.00 sati  vaš Vodić će vam upoznati sa planom, provjeriti i prilagoditi bicikle. U 9.30 sati započinje Biciklistička tura  koja je prilagođena rekreativcima, turističkim grupama i obiteljima. Staza je dugačka 35 km, počinje ispred hotela Sv. Mihovila u Trilju, nastavlja obalom riječice Grab sve do istoimenog izvora. Zaustavljanje na Grabskim mlinicama, 600 g. starim vodenicama, na kojima se mlije žito na isti način kao i prije 6 stoljeća.. Vožnja se nastavlja do izvora Rude gdje možete kupati u čistoj izvorskoj vodi.  Nakon odmora na osvježenja na izvoru Ovrlje prelazimo rijeku Cetinu  i nastavljamo vvožnju (off road ) kroz zelene livade dolinom rijeke Cetine sve do hotela Sv.Mihovil  u Trilju. Završetak ture oko 15.00 sati. Odlazak iz hotela oko 16.00 sati 


Paket aranžman AVANTURIST VIKEND -    uključuje:
 
2 polu pansiona, 1 dan raftinga ( uključeni rafting čamci, prsluci kacige i skiperi), 1 Biciklistička tura ( uključen najam brdskog bicikla i kacige i biciklističke karte ), štapovi za Hiking turu, boravišnu pristojbu, osiguranje gostiju na svim aktivnostima i korištenje bazena.

 

 Napomene:
•    Min 2 pax, maksimalno 
•    Cijene su izražene u EUR po srednjem tečaju NBH na dan plaćanja.
•    Djeca 9-13,99 god. na pomoćnom ležaju :-15%  
•    Mogućnost i drugačijeg izbora aktivnosti u dogovoru s voditeljem u hotelu
•    Gosti su osigurani na svim aktivnostima

Usluge uz nadoplatu po želji:

- Doplata za transfer Čokotina Lađa ( rafting tura ) i nazat 65,00 kn po osobi / UKOLIKO NE ŽELITE IĆI VLASTITIM AUTOM

- Doplata za vodića biciklističke ture 350,00 kn ( ukoliko ne želite voziti bez vodića. )  

- Doplata za jedno dodatno noćenje sa doručkom PRIJE ILI POSLIJE PROGRAMA 190,00 KN ( za djecu gratis ) 

Cijene 2017 Garantirani polasci

2020 g Akcijska Cijena

Paket "Avanturust Multisport Vikend" u dvokrevetnoj sobi iznosi: 765,00 kn /po osobi

Djeca -13,99 g na pomoćnom ležaju dodatno 15% popusta


III, IV, X - mjesec      860,00 kn   / po osobi/u dvokrevetnoj sobi 
V, VI, IX - mjesec      860,00 kn  / po osobi u dvokrevetnoj sobi
VII, VIII -  mjesec      860,00 kn  / po osobi u dvokrevetnoj sobiCijene su individualne i odobravamo agencijsku proviziju na istaknute cijene.

 

 Min 2 osobe ( maksimalno 30 osoba )

  • Rezerviraj - AVANTURISTIČKI VIKEND MULTIAKTIV petak- nedjelja

Foto galerija

© 2007, Hotel Sv. Mihovil, Trilj

developed by TolTeam